Onze faciliteiten

Klein terras

Door openslaande deuren in de ontbijtzaal bevindt zich een klein terras waar u met mooi weer gebruik van kunt maken. Heerlijk buiten ontbijten, aan het eind van de middag genieten met een drankje of nog even relaxen op een warme zomeravond. 


Ophaal- en brengservice

Op basis van aanvraag én beschikbaarheid bieden wij een ophaal- en brengservice aan, naar onder andere Station Voorhout, Station Sassenheim, Station Hillegom, Keukenhof, Noordwijk aan Zee en Schiphol Airport (alleen brengen). Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!


Ontbijt opties & ontbijtkamer

Voor reserveringen vanaf 17 augustus - 2024:

1. U kunt uw eigen ontbijt meenemen en maken. Er is een koelkast beschikbaar voor uw boodschappen. Wij hebben een magnetron ter beschikking evenals bestek, borden en kopjes. U kunt genieten van uw ontbijt in onze ruime ontbijtzaal.

2. Wij hebben diverse ontbijtproducten te koop. Geniet van uw ontbijt in onze ruime ontbijtzaal met wat vers fruit, dat wij elke ochtend gratis ter beschikking stellen.

3. Geniet van uw ontbijt in een café of restaurant in het dorp, aan het strand of in de stad. Na het reserveren ontvangt u een code voor uw persoonlijke digitale conciërge, waar we veel informatie hebben over plekken om te ontbijten in de buurt.


Fietsverhuur

De Bollenstreek is een perfecte streek om te fietsen. U kunt verschillende types fietsen huren bij Rent-a-Bike van Dam, op 100 meter van de Bed & Breakfast.


Minibar (tegen betaling)

Een goedgevulde minibar staat klaar in de ontbijtzaal waar u op ieder tijdstip van de dag drankjes uit kunt halen. Deze hoeft u pas met uitchecken te betalen.


Gratis wifi en gezelschapsspellen

Speel gezellig verschillende (bord) spelletjes samen, in de ontbijtzaal of in de kamer. Ook is er in iedere kamer en in de ontbijtzaal gratis Wi-FI beschikbaar.


Bed & Breakfast De Raetskamer

Schoolstraat 17 A-B

2211 EA Noordwijkerhout

 

T: +31 (0)6 11420407

E: info@deraetskamer.nl